Basiscursus ontspanningsmassage

Tijdens deze cursus leer je vooral te werken met de klassieke en intuïtieve massagetechnieken zoals het strijken en het kneden. Elke les masseer je een bepaald deel van het lichaam. Behalve het aanleren van de massagegrepen zal ik ook aandacht besteden aan de sfeer en de zorgzaamheid tijdens het masseren. Daarnaast is er nog aandacht voor de lichaamshouding, de ademhaling en de praktische aanwijzingen, zoals het gebruik van olie. Je ontvangt een duidelijke cursusmap, zodat je thuis verder kunt oefenen. Aan het eind van de cursus heb je voldoende vaardigheden om een gezond iemand een volledige massage te geven.

De cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Ervaring is niet vereist. Voor mensen die ervaring hebben met lichaamsgericht werken en/of een praktijk daaraan ontlenen, kan deze cursus een waardevolle aanvulling zijn.

Kosten, inclusief een cursusmap en een certificaat van deelname:
1 cursist met proefpersoon: € 300,- (3 keer 2,5 uur)
2 cursisten: € 240,- p.p. (4 keer 3 uur)
4 cursisten: € 195,- p.p. (4 keer 4 uur of 7 keer 2,5 uur)


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Baggelbak 20 | 8447 AX Heerenveen | 06-36041780 | KvK : 01130208